La ciutat

LA CIUTAT

WEB DE LA CIUTAT: www.bcn.cat

AboutBCN
TURISME DE BARCELONA

E-mail:
info@barcelonaturisme.com
Tel:
+34 932 853 832
Horari:
Dll-Dsb, 08:00 – 20:00
Diumenges i festius, 10:00 – 15:00
Web:
www.barcelonaturisme.com

PRODUCTES TURISTICS
Per gaudir al màxim la seva visita a Barcelona i tots els seus espais, els suggerim les següents opcions:

Targeta Barcelona
La millor compra de Barcelona. Usin la targeta de transport públic i descomptes i ofertes a museus, botigues, restaurants, i molt més! Visiti el web

Barcelona Bus Turístic
Conegui a fons Barcelona. Combini tres tours turístics i 44 parades amb un sol bitllet. VVisiti el web.


Visites a peu per Barcelona
Gaudeixi del Barri Gòtic de Barcelona a peu, amb una visita guiada: l’encant dels seus carrers, les seves places, les botiguetes amagades i els edificis centenaris amb guies experts que us portaran, pas a pas, per un viatge a través de la història. Visiti el web


Codi telefònic del país: +34

Zona d’horari: GMT+1
Moneda: Euro (conversor de monedes .)

Endolls: 220V, dos perns rodons (continental europea). Si li cal un adaptador d’endoll, podrà trobar-ne a qualsevol ferreteria. Recomanem els adaptadors universals Wonpro, que podreu trobar-los a Europlugs.

Horari comercial: La majoria de botigues obren de 9:00 a 18:00, de dilluns a divendres. Les grans superfícies obren de dilluns a dissabte, generalment de 10h a 20h. 10:00 a 20:00
Idioma: A Barcelona es parla tant català com castellà, moltes indicacions estan en les dues llengües.
Líneas importantes: El número dels serveis d’emergència és 112.

ZONES A VISITAR DE BARCELONA

El Casc Antic
Situat al districte de Ciutat Vella, al cor de la ciutat, el Barri Gòtic és el nucli més antic i una de les zones més boniques de la ciutat. El barri està delimitat per Les Rambles, la Via Laietana, el Passeig Colom i la Plaça Catalunya..

La Barcelona medieval va promoure la construcció d’esglésies i palaus gòtics que van fer desaparèixer la major part de les restes romàniques i les restes de la Barcino romana. Els estrets i laberíntics carrers medievals del Barri Gòtic us deleitaran i us faran gaudir sense pressa del passat gloriós de la ciutat.

Barceloneta
És un dels barris més populars i carismàtics de Barcelona. Es tracta d’un barri mariner carregat de màgia i història, al districte de Port Vell. Té una forma triangular i limita amb el Port Olímpic, la Ronda Litoral i les platges de la Barceloneta, Somorrostro, Sant Sebastià i Sant Miquel .

Fins a mitjans del segle XVIII, la Barceloneta era una zona pràcticament deshabitada. L’any 1754 els pescadors van començar a establir-s’hi. Malgrat la modernització que ha patit durant els últims anys, la Barceloneta encara conserva el seu encant especial: els carrers estrets, les façanes enfosquides per la sal del mar i el seu ambient tranquil, mariner i familiar tan aliè a la ciutat.

Port
Construït per les Olimpiades del 1992, el Port Olímpic de Barcelona és un atractiu port esportiu, davant la Vila Olímpica, entre les platges de Somorrostro (antes parte de La Barceloneta) i Nova Icària.
Té un agradable passeig de què es pot gaudir tant de dia com de nit, ja que està equipat de restaurants, terrasses, zones d’oci, pubs, discoteques i espais comercials – com ara el centre comercial Marina Village, a més de les platges.
Les dues grans torres situades al costat del mar, l’Hotel Arts i la Torre Mapfre, són símbols molt representatius del Port Olímpic.

L’Eixample
L’Eixample és una extensa zona de la ciutat dissenyada per l’enginyer català Cerdà durant la dècada del 1850. Cerdà tenia certa debilitat per les línies rectes, raó per la qual tota l’àrea sencera està basada en una quadrícula, i cada illa de cases té un pati interior. Com que tot s’assembla molt, és molt fàcil perdre-s’hi; però, per tant, és molt fàcil trobar-hi llocs interessants. Actualment, l’Eixample és conegut perquè és on s’hi troben la gran majoria dels edificis modernistes de què pot presumir la ciutat.

Poblenou
El Poblenou, al districte de Sant Martí, és una caixa de sorpreses. Podem trobar-hi exemples d’arquitectura industrial, com ara Can Felipa. Al nucli antic, la Rambla del Poblenou, hi ha edificis elegants i molts establiments i terrasses.
El decaïment de l’activitat industrial, cap als anys 60, va promoure el canvi del barri, per convertir-lo en residencial. El pla 22@ de l’any 92 ha acabat de definir-lo i contribuir al perfil social, urbà i econòmic del Poblenou.