Matricula i preus

INFORMACIÓ SOBRE LES RESERVES I LES TARIFES

Totes les inscripcions les gestiona l’Escola Superior de Música (ESMUC), co-organitzador i seu del Festival.

Al seu web, www.esmuc.cat, hi trobareu totes les instruccions per registrar-vos a partir del sistema d’inscripció i pagament de l’Esmuc. Vegeu també la nota a continuació.

Nota: La institució amfitriona, l’Esmuc, és qui fa front a les inscripcions per l’Escola d’Estiu BCN2016 de l’ESS. Caldrà que seguiu dos passos per tal d’inscriure-us correctament:

1. Primer, registreu-vos com a usuari a l’Esmuc:

    • Aquest pas és imprescindible (sempre que no tingueu ja un usuari registrat), haureu de completar algunes dades i decidir una contrassenya. Un cop registrats, podeu seguir amb la inscripció a l’esdeveniment.

2. Després, registreu-vos a l’esdeveniment:

  • Un cop registrats com a membres de l’Esmuc, seguiu amb la inscripció a l’esdeveniment. Caldrà que trieu la categoria que s’escaigui: membre de l’ESS, no-membre, estudiant, etc.
  • Després, completeu la informació necessària, trieu un mètode de pagament i completeu la inscripció. Hi ha dues maneres d’efectuar el pagament: amb targeta de crèdit o per transferència bancària. Per a aquesta última hi trobareu també dues opcions depenent del país des d’on estigueu pagant. Si trieu el pagament per transferència bancària, al final de la inscripció rebreu un document amb un codi de barres per tal d’efectuar el pagament.

Sisplau, tingueu en compte que:

  • Estareu oficialment registrats un cop el pagament s’hagi efectuat.
  • Qualsevol taxa relacionada amb la tranferència bancària serà assumida pel participant inscrit i, si cal, podrà ser pagada el primer matí de l’esdeveniment, durant el registre.
  • Les cancel·lacions notificades abans del 7 de juliol (inclòs) rebran un reemborsament dels diners pagats, excepte la taxa de cancel·lació, a través d’una transferència des de l’Esmuc. Malauradament, no podrem reemborsar les cancel·lacions notificades després del dia 7 de juliol.

Moltes gràcies.

Tenint en compte les diferents necessitats dels participants, les tarifes per assistir a l’Escola d’Estiu han estat establertes de la següent manera:

REGISTRO ANTICIPADO
29 de Febrero – 17 de Abril

TARIFA COMPLETA
18 d’Abril – 14 de Juliol

MEMBRES de l’ESS

€ 195

€ 220

NO MEMBRES

€ 225

€ 250

Preu reduït (estudiants, aturats, etc. – certificats requerits): €180

Shakuhachi: nivell introductori

1 dia, dissabte 30 de juliol de 2016 (3 hores): €25

2 dies, dissabte 30 i diumenge 31 de juliol de 2016 (6 hores en total): €50

Nota: El curs de nivell introductori es farà depenent del número d’interessats a participar-hi.

Koto/shamisen

Classe individual (1 hora): €25

Nota: La tarifa indicada és vàlida per aquells que no participin a l’Escola d’Estiu però vulguin rebre classe de koto o shamisen. Per aquells que estiguin registrats a l’Escola d’Estiu de shakuhachi, aviat indicarem el preu i el mètode d’inscripció a les classes de koto o shamisen.

Taller de construcció de shakuhachi

Per participar al taller de construcció de shakuhachi, que tindrà lloc dijous 28 i divendres 29 de juliol, cal registrar-se primer a l’Escola d’Estiu i després enviar-nos un correu electrònic (barcelona2016@shakuhachisociety.eu) amb les vostres dades de registre i el vostre interès pel taller.
El nombre de participants serà limitat. Tingueu en compte que, si bé la participació al taller no suposarà cap cost en sí mateix, sí que caldrà assumir els costos dels materials necessaris per a la seva realització.


Ser membre de l’ESS no només ajuda l’associació a promoure el shakuhachi sinó que també et fa estalviar!

La quota de soci és de 20€ anuals, i et beneficia amb descomptes a les Escoles d’Estiu. Per a més informació, visita l’enllaç https://www.shakuhachisociety.eu/membership.html